Onsdag kom vinderen af Tour de France , Jonas Vingegaard, lige forbi Rådhuspladsen i København for at få sin meget velfortjente hyldest. For bagefter at tage en lille tur i Tivoli og gøre det samme.

Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes på Rådhuspladsen i København.

Mange, mange mennesker på Rådhuspladsen. Min opgave var at dække balkonen, hvor vindere ville komme ud, men jeg tog chancen og fik også vinderen i åben bil på vej op af H. C. Andersens Boulevard.

Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes i København.

Havde monteret et remote kamera på en altan i Politikens Hus med en 70-200, men set i lyset af hvor mange der faktisk var på Rådhuspladsen, så burde jeg have endnu et kamera med en vidvinkel. Nå, men remote gik af og virkede som den skulle.

Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes på Rådhuspladsen i København.
Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes på Rådhuspladsen i København.

Fik faktisk et ok billede af vinderen der køre forbi H. C. Andersen statuen – som ingen brugte – og havde de største problemer med at komme på plads inde midt på Rådhuspladsen efterfølgende. Der har ikke været så mange mennesker siden EM i 1992.

Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes på Rådhuspladsen i København. Her sammen med sin kæreste Trine Marie Hansen og datteren Frida.

Nu gik det – Tivoli var lidt nemmere og lidt kedeligere.

Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes i Tivoli i København.
Tour de France vinder Jonas Vingegaard hyldes i Tivoli i København. Her sammen med sin kæreste Trine Marie Hansen og datteren Frida.

Travl dag – mere følger