Søndag var jeg en tur i det jyske. Først til Vejle hvor min far gav en hurtig kop kaffe og så til Herning og et hurtigt portræt til Lørdagsliv.

Karina Lindholm, 41 år, er en af de mange danskere, der kæmper med helbredsangst, som er blevet væsentligt forværret under corona.

Sidste stop var Jysk Park i Silkeborg og kampen mellem Silkeborg og Brøndby. Rigtig gode forhold på stadion, hvor min gamle kollega Jens Anker Tvedebrink står for alt det praktiske for pressen. Det kunne de godt lære noget af i Parken!

Nå, men det kort af det lange er at Brøndby – meget ufortjent – vinder med 1-0 og målscoreren – der er gammel springgymnast – laver flik-flak langs sidelinien. Det ville de jo så gode have hjemme på redaktionen.

Superligafodbold på Jyske Park: Silkeborg – Brøndby. Silkeborgs Nicolai Larsen kaster sig forgæves efter Brøndbys Mathias Kvistgaarden skud og så står det 0-1.
Superligafodbold på Jyske Park: Silkeborg – Brøndby. BrøndbysMathias Kvistgaarden slår flik-flak efter sin scoring til 0-1.
Superligafodbold på Jyske Park: Silkeborg – Brøndby. BrøndbysMathias Kvistgaarden slår flik-flak efter sin scoring til 0-1. Silkeborgs Tobias Salquist i forgrunden.
Superligafodbold på Jyske Park: Silkeborg – Brøndby. BrøndbysMathias Kvistgaarden slår flik-flak efter sin scoring til 0-1.

Alt var klar til et bredde billede, men det sjoveste var nu på højden. “Vi shaper om” lød det fra København og det gjorde de så og det blev til denne side. Fedt de stadigvæk kan gøre det lige før deadline. Så var det ikke så slemt at rulle hjem fra det jyske i mørket.

Mere følger…..