EM i herrehåndbold. Mellemrunde i MVM Dome i Budapest: Danmark – Island. Danmarks Mathias Gidsel og Islands Arnar Freyr Arnarsson.

EM-håndbolden ruller stadigvæk og lige nu sidder jeg og venter på sidste kamp i mellemrunden, Danmark – Frankrig.

Jeg venter alene, for mine to rigtigt gode kolleger, Lars Poulsen fra Ekstra Bladet og Liselotte Sabro fra Ritzau Scanpx er begge testet positive og ude af turneringen. Liselotte tilbragte syv – 7 – dage på hotelværelset i et forsøg på at komme tilbage i turneringen – men forgæves. Så nu sidder jeg her alene…..

EM i herrehåndbold. Mellemrunde i MVM Dome i Budapest: Danmark – Kroatien. Danmarks Mathias Gidsel i armene på Kroatiens Leon SuSnja, Tin Lucin og Veron Nacinovic.

Det er meget stressende for at sige det mildt – ikke at vide om man tester positiv i næste test. Vi – de tilbageværende pressefolk – passer så meget på man kan, men for h…… det gjorde mine to gode kolleger også.

EM i herrehåndbold. Mellemrunde i MVM Dome i Budapest: Danmark – Holland. Danmarks Johan Hansen og Mikkel Hansen.
EM i herrehåndbold. Mellemrunde i MVM Dome i Budapest: Danmark – Holland. Danmarks Mikkel Hansen.

Ellers er forholdene her i smukke Budapest fremragende. Godt lys – 1/2500 bl. 2.8 på 2000 iso – og ethernetkabler i overvældende mængder.

EM i herrehåndbold. Mellemrunde i MVM Dome i Budapest: Danmark – Holland. Danmarks Niklas Landin, Mads Mensah og Mikkel Hansen jubler efter sejren.

Semifinaler fredag og så ser vi hvordan det går.

Mere følger…..