Henrik Jacobsen venter i kulden på endnu en coronatest.

Januar dækker jeg som reglen VM eller som i år EM i håndbold for herre. Danmark er startet i Ungarns næststørste by Debercen, hvor hele bondetoget – den skrevne presse (minus BT) og TV2 – bor på Centrum Hotel. Hyggeligt hotel og hyggelige kolleger, tre stillfotografer, Ekstra Bladets Lars Poulsen, Scanpix Liselotte Sabroe og så undertegnede.

EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Ekstra Bladets Lars Poulsen og Scanpixs Liselotte Sabroe gør klar til kamp.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Danmark – Montenegro. Montenegros Vuk Lazovic og Danmarks Mikkel Hansen.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Danmark – Montenegro. Danmarks Landstræner Nikolaj Jacobsen.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Danmark – Montenegro. Danmarks Rasmus Lauge jubler efter en scoring.

Jeg har være i Debrecen tilbage i 2004 med kvinderne. Det hotel vi boede på dengang er nu lavet om til kollegium, men ellers ligner byen sig selv.

EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Slovenien – Danmark. Danmarks Mathias Gidsel og Sloveniens Joze Baznik.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Slovenien – Danmark. Danmarks Mikkel Hansen jubler efter en scoring.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Slovenien – Danmark. Danmarks Niklas Landin efter endnu en redning.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Slovenien – Danmark. Mikkel Hansen jubler.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Det danske landshold trænede søndag eftermiddag i Főnix Arena. Niclas Kirkeløkke.
EM i herrehåndbold. Indledende runde i Debrecen: Det danske landshold trænede søndag eftermiddag i Főnix Arena. Niklas Landin og Landstræner Nikolaj Jacobsen.

Var det ikke for de daglige coronatest – så var det en fint opgave. Men arrangørerne vil altså have helt tjek på spillerne og pressen. Hvad der sker hvis en af os bliver testet positiv ved vi ikke – men vi er nok helt ude af turneringen. Nu ser vi – det går mod Budapest i morgen – med tog – og så venter en 4-6 danske kampe frem mod d. 31. januar. Det er en lang turnering.

Mere følger….