OL i Tokyo. Badminfon finale i herre single: Danmarks Viktor Axelsen vinder over Kinas Chen Long og får OL-guld.

Så gik 2021. Puha! Endnu et år med corona – en ret travl sportssommer med EM i fodbold og OL i Tokyo. Jeg er jo meget priviligeret at få lov til at dække de begivenheder for en stor avis, der betaler alle udgifter og så er der afspadsering bagefter!

OL i Tokyo. Svømning: Jeanette Ottesen sidste løb i finalen i 4 gange 100 meter fri.

Men det har alligevel været en hård sommer synes jeg. Gudskelov var jeg sammen med gode kolleger fra Politikens sportsredaktion og fotograferende kolleger fra både Danmark og andre lande.

EM i fodbold. Danmark – Finland. Chorkerede danske spillere danner ring omkring redningsmandskabet der arbejder på Christian Eriksen.
EM i fodbold: Rusland – Danmark. Yussuf Yurary Poulsen og Martin Braithwaite jubler efter scoring til 1-2.
EM i fodbold: Wales – Danmark på Johan Cruijff Arena i Amsterdam. Landstræner Kasper Hjulmand efter kampen.

Det er blevet til i alt 10.033 afleverede billeder i 2021 samt lidt video klip. Ok, når man tænker på jeg også har holdt min allersidste Politiken orlov på 6 uger og så al den ferie der skulle holdes inden årsskiftet.

Farvel og tak! Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl trækker sig som formand og er her på vej tilbage til gruppeværelset efter at have talt med pressen.
Dom i Rigsretssagen mod Inger Støjberg.

I 2021 har jeg kun haft det projekt at lave flere blogindlæg og det må siges at være ret mislykket, det er – med dette – kun blevet til 9 stå.! Derimod hat jeg lavet på den anden side af 150 instagram opslag – så øh…

Lang kø i Fælledparken ved Copenhagen Medicals Covid-19 Vaccinationscenter.

På den tekniske side har jeg investeret en del i Fuji kameraer og objektiver – brugte – og skal nu prøve at bruge dem lidt mere i det daglige. Jeg har jo min fantastiske Canon 1 DX mk III som ruller afsted, men de vejer mere end de Fuji X Pro 2´er jeg har købt. Så et af mine nytårs fortsætter må være de skal bruges ind i mellem. Det samme gælder mine Godox flash.

OL i Tokyo. Ginza – Tokyo’s fineste shoppingområde.

Hvad bringer 2022 så. Hm, forhåbentlig andet end de endeløse corona-test – jeg er oppe på over 70 negative test – EM i herrehåndbold i Ungarn lige om lidt – og så forhåbentlig en rolig sommer i poolen i baghaven med mit elskede barnebarn.

Rigtigt godt nytår.