Jeg har en rigtig god kollega i Lars Rønbøg. Han er den fotograf i Danmark der år efter år dækker allerflest fodboldkampe – for Getty images – og så er rigtig god til at forny sig og ikke bange for at dele viden….,

Brøndby stadion. Dronefoto

Som her hvor han fik ideen om at flyve drone over Brøndby stadion lige inden søndagens kamp. “Jo, så er der jo lys på stadion og vejret ser ud som om det bliver sol – vil du ikke med?”. Og det var altså EFTER han havde brugt det meste af en time på at hjælpe mig med at få låst drone op til fredagens flyvning ved stadion (se forrige blogindlæg).

Se det er en rigtig god kollega.

Direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm, Sundhedsminister Magnus Heunicke, Statsminister Mette Frederiksen, Justitsminister Nick Hækkerup og Direktør for Statens Serum Institut Henrik Ullum under pressemødet i Spejlsalen i Statsministeriet i København onsdag den 24. februar 2021. Regeringen holder onsdag pressemøde i forbindelse med situationen omkring corona / covid-19. Tidligere på dagen blev det udmeldt at Regeringen har indgået en aftale om første fase af en genåbning. **Pooldækning: Kan anvendes vederlagtfrit til redaktionel omtale. Dækningen er leveret af Politiken**

Uge har eller været mere travl – dejligt – og så var jeg skam også i Statsministeriet som eneste fotograf til onsdagens pressemøde. Jeg har været der SÅ mange gange, men ikke det sidste år pga. restriktioner under pandemien. Jeg brugte selvfølgelig min Canon 1DX mk III med elektronisk lukker, vi var altså kun syv personer i spejlsalen, tre ministre, to direktører, en TV-fotograf og så mig, så det med mekanisk lukker droppede jeg. Men det skulle jeg aldrig have gjort – godt inde i pressemødet så jeg striber i filerne og slog derfor over på mekanisk lukker. Så forsvandt striberne mens der stod “Flicker” med store bogstaver i søgeren. Ak, ak.

Jeg har virkelig været glad for at min Canon kan anvendes med elektronisk lukker, gjorde det seneste dagen før i Folketingssalen og har aldrig haft problemer. Men lyset i Statsministeriet gav altså problemer.

Direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm, Sundhedsminister Magnus Heunicke, Statsminister Mette Frederiksen, Justitsminister Nick Hækkerup og Direktør for Statens Serum Institut Henrik Ullum under pressemødet i Spejlsalen i Statsministeriet i København onsdag den 24. februar 2021. Regeringen holder onsdag pressemøde i forbindelse med situationen omkring corona / covid-19. Tidligere på dagen blev det udmeldt at Regeringen har indgået en aftale om første fase af en genåbning. **Pooldækning: Kan anvendes vederlagtfrit til redaktionel omtale. Dækningen er leveret af Politiken**

Nu gik det, men jeg var virkelig ærgelig på mig selv bagefter. Men det er jeg hver gang jeg laver en fejl 40 – der hvor fejlen sidder 40 cm fra skærmen.

Mere følger….