Min uge starter jo søndag og slutter fredag – sådan rent arbejdsmæssigt.

Søndag:

Det er godt koldt søndag morgen, så jeg monterede min 50 mm på min Fuji X-Pro 2 og lavede et hurtigt billedhjul til nettet med frost billeder.

Frost, dybfrost, i Brønshøj.

Derefter en tur til Lyngby stadion og kampen Lyngby-Brøndby. Stadigvæk godt koldt, men dog ikke så koldt som ugen før i Farum, hvor min flaske med vand frøs til is under kampen. Mit el-opvarmede undertøj gør det rigtigt godt. Nordic Heat hedder det hvis du er interesseret.

Superligafodbold på Lyngby stadion: Lyngby – Brøndby. Lyngbys Kasper Enghardt og Thomas Mikkelsen med Brøndbys Mikael Uhre.

Så blev det mandag og inden en rundspøge i Ishøj Centeret nåede jeg lige at flyve med dronen ved en fuldstændigt øde parkeringsplads ved IKEA i Høje Taastrup.

Corona set fra luften. Her IKEAs parkeringsplads i Høje Taasstrup – næsten uden biler. Dronefoto. Covid-19.
Reportage fra Ishøj Centeret om virakken i byrådet, hvor borgmesteren har forladt Socialdemokratiet. Ole Gryberg.

Dagen slutter i Parken – gudskelov havde de taget rullet ud – sneen væltede ned udenfor.

Superligafodbold i Parken: FCK – SønderjyskE. SønderjyskEs Julius Eskesen og FCKs Lukas Lerager.

Tirsdag blev en af de lette – produktfoto i studiet. Men så fik jeg da lov til at komme ind på avisen.

Produktfotos: Karrysild, Laks, suppe, flute.

Onsdag starter med et tur ud af Amagerbrogade med Venstres Martin Gertsen.

Gåtur med Venstres Martin Geertsen på Amagerbrogade. Om oplukning efter Corona.

Og så en anonym case i Roskilde.

Enke der er blevet svindlet af it-kriminelle midt i sorgen. Mindst 40 enker franarret mindst 1,5 mio. af krimielle der ringer op og udgiver sig for at være bedemænd eller repræsentanter for Skifteretten. Inger Nielsen (ikke hendes rigtige navn) fotograferet i sit hjem nær Roskilde.

Torsdag første et retsmøde mellem Mimi Jakobsen og Rasmus Paludan i Københavns Byret. Mimi vil gerne fotograferes af mig, Paludan vil kun foreviges af Scanpixs udsendte. Sådan er der så meget.

Mimi Jakobsen, tidligere folketingsmedlem og generalsekretær i Red Barnet, og partistifter Rasmus Paludan i en civilsag i Københavns Byret hvor de har sagsøgt hinanden. Her ankommer Mimi Jakobsen med sin mand Mogens Lund Jensen til retten. Paludan ville kun fotograferes af Scanpix.

Derefter en tur med SFs Pia Olsen Dyhr på Istedsgade. Hun er altid sød.

Gåtur med SFs Pia Olsen Dyhr på Istedgade på Vesterbro. Om oplukning efter Corona.

Videre til Brøndby stadion og et portræt

Bag Brøndby – serie. Jan Johansen, rundviser og pokalansvarlig fotograferet på Brøndby stadion.

Og derefter til Tisvildeleje og endnu et portræt. Sender billeder fra parkeringspladsen ved stranden og mindes min barndoms ferier som var netop her.

I dag er der kommet en ny aftale ud for at modvirke mistrivsel og fagligt efterslæb hos elever i grundskolen, på ungdomsuddannelser og voksenuddannelser. Adrian Egeberg går i 3.g på Aurehøj Gymnasium og kommentere på, hvad aftalen betyder for ham. Han har oplevet stor mistrivsel under nedlukningen. Her fotograferet ved et sommerhus i Tisvildeleje, hvor han er med to kammerater.

Fredag starter på Amager og vaccination af hjemløse og andre udsatte grupper.

Fredag blev de første 100 af Københavns mest udsatte borgere på Københavns Kommunes tilbud vaccineret mod Covid-19. Det er de allermest udsatte og plejekrævende borgere på Københavns kommunes tilbud på Sundholm, som får de første vacciner. Her får Karsten Bøgelund sit stik af sygeplejeske Jinnie Nielsen, mens læge Simon Schultz og sundhedsborgmester i København Mia Nyegaard set til.

Derefter endnu engang til Brøndby og en droneflyvning. Det skulle være ligetil, men det viste sig dronen skal “låses op” for at kunne flyve omkring stadion (jeg havde skam fået lov af Brøndbys presseansvarlige).

Brøndby stadion. Dronefoto.

Det tager et par timer og så er den i kassen.

Det var så den uge. Ikke det store, men nogle opgaver var der dog.

Vi kæmper videre – mere følger.