EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: “Red Zone – Do not cross” – forskellige zoner, rød (spillerne), orange (fotograferne) og gul (journalisterne) fra hinnanden…..

For tiden dækker jeg EM i kvindehåndbold i Herning. Det er min 5 slutrunde i håndbold i Boxen. Vagten foran presseindgangen er den samme, lyset er det samme, kollegerne er de samme – men ellers er ALT anderledes.

EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Montenegro – Slovenien i en næsten helt tom Boxen.

Corona pandemien sætter selvfølgelig også sine tydelige spor her. Spillerne befinder sig i rød, fotograferne i orange og journalister i gul zone. Pressen skal testes hver femte dag. Men det værste er nok Boxen er helt tom – der har kun været omkring 100 tilskuere – men der er plads til 12.000! Så der er så stille at man kan høre spillerne synge nationalsangene!

EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Frankrig – Montenegro. Ikke mange rigtige tilskuere på plads i Boxen – i stedet for nogle papfigurer…..

Efter region Midtjylland også er lukket delvist ned, kommer der nu slet ingen tilskuere til kampene. Så må vi nøjes med papfigurerne!

EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Danmark – Slovenien. Danmarks Line Haugsted og Sloveniens Elizabeth Omoregie.

Når jeg nu er i det jyske, så har redaktionen på Rådhuspladsen holdt mig beskæftiget med opgaver i Esbjerg, Aarhus (to gange), Holstebro, Aalborg, Vejle og Silkeborg. Jeg har haft travlt med at rulle rundt på landsvejene, men det har faktisk været meget fint at se andre dele af landet end jeg plejer.

EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Danmark – Slovenien. Sloveniens Ana Gros og Danmarks Anne Mette Hansen.
EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Danmark – Slovenien. Danmarks Kathrine Heindahl jubler efter en scoring.
EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Montenegro – Danmark. Danmarks Sandra Toft, Mia Rej, Trine Østergaard, Kathrine Heindahl, Lærke Nolsøe og Mette Tranborg jubler efter Althea Reinhardt har reddet.
EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Montenegro – Danmark. Montenegros Jovanka Radicevic stoppes af Danmarks Mia Rej.
EM i kvindehåldbold. Indledende runde i Boxen i Herning: Frankrig – Danmark. Danmarks Althea Reinhardt og Sandra Toft efter kampen.

Og håndbolden? Jo, jeg gør stort set som jeg plejer: Dansk angreb i første halvleg og så giver jeg den gas med både forsvar og angreb og så næsten kun lang tele i anden halvleg, bænk, jubel eller det modsatte.

Mere følger….