Så gik 2019. Puha, puha, men nu er det overstået. Masser af sport og masser af politik. Og ny personlig rekord i antallet af afleverede billeder til Politiken: 12.087. Altså de redigerede! Læg dertil lidt video og lidt billedhjul.

Håber 2020 bliver lidt mindre travlt, men det ser ikke sådan ud: Først EM i herrehåndbold i Sverige i januar, så EM i fodbold i juni – på hjemmebane i Parken – så OL i Tokyo i juli/august og så endelig EM i damehåndbold i Herning i december. Det bliver altså et stort sportsår.

I får lige et par billeder – nemlig det første jeg tog i 2019 og det sidste og så lidt politikere indimellem…..

Rigtigt godt nytår.

Bygma Cup i Arena Fyn: Danmark – Ungarn. Danmarks Rasmus Lauge og Ungarns Ferenc Ilyes.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Socialdemokraternes Mette Frederiksen i duel p TV2.
EP19: Valgaften p Christiansborg. Udlændinge og integrationsminister Inger Støjberg, Minister for offentlig innovation Sophie Løhde, Venstres Karen Ellemann, Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.
Venstre gruppemøde på Christiansborg. Ny ledelse i venstre folketingsgruppe: Gruppeformand Kristian Jensen og Venstres formand Lars Løkke Rasmussen taler med pressen.
Venstre holder gruppemøde på Christiansborg. Venstres Jakob Ellemann-Jensen taler med pressen.
Venstre holder pressemøde ved sommergruppemødet på Kragerup Gods. Jakob Ellemann-Jensen, Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen ankommer i en golfvogn til pressemødet.
Venstre holder ekstraordinært landsmøde i Herning Kongrescenter. Jakob Ellemann-Jensen er valgt til ny formand og lykønskers her af sin far Uffe Ellemann Jensen og mor Alice Vestergaard.
Statsminister Mette Frederiksen undskylder overfor Drengene fra Godhavn p et møde på Marienborg. Poul-Erik Rasmussen får en krammer af Statsminister Mette Frederiksen.
Superligafodbold p Brøndby stadion: Brøndby – Hobro. Brøndbys Cheftræner Niels Frederiksen.