Dette er et fodboldbillede fra gårsdagens kamp mellem Brøndby og OB. Hyggelig aften med gode kolleger. Jeg fik lavet en hvidbalance på mit gråkort, alt var perfekt. Troede jeg. Men ak, dette billede som faktisk nåede avisen og var det første jeg sendte i pausen har nemlig billedteksten:

Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – OB. OBs Kenneth Emil Petersen og Brøndbys Josip Radosevic.

Men retteligt skulle det være:

Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – OB. OBs Mathias Greve og Brøndbys Josip Radosevic.

Hvordan opstår den fejl: Codereplacement for Kenneth Emil Petersen er $o2$, mens Mathias Greve har $o21$. På billedet ved siden af ovenstående kunne jeg kun se et to-tal, men ikke det et-tal der faktisk også stod på bukserne. Stor fejl, for Kenneth Emil Petersen var slev ikke udtaget til den kamp……

Der er kun én ting at sige til det: Sjusk og fejl 40, altså der hvor fejlen sidder 40 cm fra computerskærmen….

Ny kamp på torsdag, forhåbentlig uden fejl.

Mere følger….