Jeg skylder en opdatering på Ishockey VM i Herning. Danmark tabte den sidste kamp og jeg kunne rulle hjem til København i sommernatten i tirsdags. Fem gange var jeg frem og tilbage til det jyske, hvor jeg iøvrigt også nåede en superligafodboldkamp (dog kun 1. halvleg) og to case portrætter i henholdsvis Brande og Videbæk.
Men tilbage til ishockey´en. Boxen havde som altid styr på logostikken, pressecenteret var stort, linierne virkede (det går de altid i Herning) og så havde jeg jo godt selskab af mine dygtige kolleger Claus Sønberg fra Nordjyske, Simon Fals fra Dansk Metal, Lars Møller, freelance, Henning Bagger fra Scanpix og så Flemming Hansen og Tom Laursen fra Herning Folkeblad. Dygtige kolleger allesammen.
Der var tre fotopositioner i Boxen: lige ved siden af målet, på tilskuerpladserne og foran pressepladserne. Jeg endte med at lave alle kampene med 400 mm fra tilskuerpladserne. Jo, jeg prøvede skam med 70-200 ved siden af målet og også med 400 mm fra pressepladserne, men det virkede altså ikke rigtigt for mig.
Jeg skal også virkelig vende mig til kun at levere til én avis. Mangler virkelig Polfoto til at aftage billederne efter kampen. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten har nogle gange brugt mine billeder og tak for det.
Det er blevet til 400 billeder fra VM over 6 danske, en del andre kampe og så træning den første dag. Det har været spændende at lave en sport jeg normalt ikke dækker normalt og det har været hårdt for der er langt til Herning…..
Mere følger….