Endelig er jeg i luften – min gode chef Thomas Borberg har bevilget et stk. drone – så nu er jeg flyvende. Bestod jo dronekursus i november sidste år, sammen med gode kolleger som vist alle har været i luften – undtagen undertegnede….
Det er blevet til en Mavic Pro i en lille kuffert med ekstra batterier og nogle filtre. En stor tak til de kolleger i det jyske: Brian, Claus og Axel, der er kommet med gode råd.
Jeg flyver lige nu på Værløse Flyveplads – mindre kan vel ikke gøre det – for man skal nemlig kunne dokumentere fem timers flyvning inden første “rigtig” flyvning. Den flyver fremragende den lille Mavic, men man skal have et øje på hver en finger….
Ok, det er ikke et Canon kamera der sidder foran, men det går nu nok alligevel.
Mangler 1 3/4 time inde der rigtigt kan gå løs, men det når jeg nok først efter ishockey VM og superligaen er færdig.
Mere følger….