Mandag:
Får endelig ny Mac og bruger hele dagen og en del af aftenen på at sætte den op.

Tirsdag:
Portrætopgave i Gl. Vartov.

Derefter begravelse i Ringsted. Er der privat for at støtte sportsredaktøren der har mistet sin søde kone.
Så fristforlængelse i Byretten i U-bådssagen, enormt presseopbud, ikke mindst fra Sverige. AP tager 3 billeder, så sagen har også interessse internationalt.

Onsdag:
Start kl 05.00 fra Brønshøj og afsted til Billund og en gennemgang af det nye BIG LEGO House. Spændende, men det var godt nok tideligt….
Derefter en portrætopgave i Svendborg, “Mig og mit ynglingsdesign” tror jeg serien hedder. Journalisten gør i fotobestillingen opmærksom på af han gerne vil have forkantede billeder!
Det regner som en rasende på vej hjem. Færdig med redigering kl. 17.00.

Torsdag:
Travl formiddag på Borgen. Først 1. behandling af finansloven i Landstingssalen (Folketingssalen er under renovering) kl. 10.00…
…..og derefter doorstep i Finansministeriet med tre ministre kl. 11. Har afleveret 29 billeder fra 1. behandlingen inden ministrene kommer ud. Med navne selvfølgelig!
Så videre til pressemøde om togfonden kl. 11.30 – når lige at aflevere ministrene først og er færdig med at sende pressemødet kl. 12.30. Puha! Går hjem først på eftermiddagen.

Fredag:
Det regner og det er altid godt med et vejrbillede om fredagen, “Sådan bliver weekendens vejr”, kan jo lige så godt illustreres med at aktuelt billede, eller hur?
Pressemøde i Justitsministeriet om soldater der skal afløse politibetjente på bevogtningsopgaver. Lille lokale og mange mennesker…..
Videre til Marianne Jelveds 30 års jubilæum som folketingsmedlem.
Slutter dagen med håndbold i Frederiksberg Hallen, skal skyde billeder af Silkeborg til Midtjyllands Avis.

Lørdag:
Holder fri – dejligt

Søndag:
Superligafodbold i Lyngby – der spiller mod Helsingør. Godt vejr og gode kolleger i presserummet – hyggeligt. Ville dog helle have været til topbrag i Parken, men havde gæster hjemme…..

Det var den uge – mere følger….