Det danske fodboldlandshold – og jeg – havde en god aften i Parken. Landsholdet slog Polen med 4-0 og jeg sad godt for de fleste af jubelbillederne. Dejligt, for det har drillet en del de sidste par superligafodboldkampe.
Inden vi kom så langt måtte jeg lige have nogle billeder af sikkerhedsopbuddet foran Parken. Jeg har ikke set noget lignende før en landskamp, men der var selvfølgelig også DHL-stafet i Fælledparken lige ved siden af…….
Jeg prøvet at tænke igennem hvordan jeg vil dække sådan en kamp i god tid inden. Taber Danmark er det billeder af triste spillere der skal laves – og så glade spillere fra Polen til AP. Vinder Danmark – ja så er det glade danske spillere og triste polske….
Fire kameraer har jeg i brug til sådan en kamp: 1 Canon 1DX med en 24 mm og pocket wizard radio bag det ene mål, 1 Canon 1DX med en 70-200 til holdbillede og jubel tæt på mig, en Canon 5DmkIII med en 24-70 til fans og spillere, primært efter kampen og så det kamera jeg bruger mest: 1 Canon 1DX mk II med 400 mm og indimellem 1.4 konverter. På den sidder også den radio der udløser remote-kameraet .
De fleste fodboldkampe bruger jeg 400 mm´eren med min 1.4 konverter. Det bliver dog lidt tæt inde under mål, så for det meste skød jeg uden den til denne kamp. Her er gode jubelbilleder nemlig vigtige.
Nu blev det til danske sejr, god stemning i Parken og gode billeder.
Nu er der fodboldpause til næste søndag for mit vedkommende.
Mere følger…..