Ok, vi ankom til Paris faktisk onsdag aften, men der lavede vi ikke andet end at hente vores akkrediteringer i Hallen – der var pakket ind i politi og gendarmer fordi Frankrig spillede åbningskamp og præsidenten var der.
Torsdag var så første dag ved VM og bød på et 45 minutter langt pressemøde på spillerhotellet og så træning senere på dagen – men kun et kvarter!
Meget svært lys til pressemødet, men det går jo og så 13 minutter til træning i den store spillehal her i Paris.
Det bliver den eneste træning vi dækker her i byen, pga. sikkerheden. Det er ikke optimalt og det betyder nogle meget stille dage mellem kampene, men så er det jo godt vi ikke sidder et eller andet skod sted uden noget at tage sig til…..
Jo, og så er det forfærdeligt gule gulv tilbage, alt indenfor tre meter linien er lysegult, resten af gulvet den sædvanlige blå farve. Målmanden kommer til at ligne en kineser!

Mere følger….