Så er det næsten sikkert – jeg kommer først hjem på næste mandag!
Det danske landshold spillede en forrygende anden halvleg og slog selveste Spanien.
Flot kamp og ret gode jubelbilleder.
Som noget nyt – man må jo ikke gro fast – sender jeg to hurtige billeder til vore live-opdatering efter 4-5 minutter. Jeg troede det ville tage meget fokus fra kampen, men det er indtil nu gået fint.
Meget mærkeligt i øvrigt at sidde i Hala Stulecia i Wroclaw. Den er fra 1913 og kun en 10-15 meter fra hvor Lars, Liselotte og jeg sidder har Adolf Hitler stået og holdt tale for masserne tilbage i 40´erne. Underligt at tænke på. Nu spilles der håndbold og høj popmusik.
Turen hjem fra hallen blev ekstra lang for Politikens udsendte i går aftes. Sporvogn nr. 2 går lige til hovedbanegården og der bor vi jo overfor, så den tog vi. Mærkelig vej den kørte synes vi og ganske rigtigt, lige pludselig holdt vi foran sporvognsremisen og turen var slut! Gudskelov var der en taxa lige i nærheden, så vi kunne komme hjem og få den kolde øl vi synes vi havde fortjent!
Sådan oplever man så meget ude i virkeligheden.
Mere følger..