Her venter Mads Mensah og Hans Lindberg på deres bagage i Lech Walesa lufthavnen i Gdansk.
For torsdag var nemlig rejsedag for håndboldlandsholdet og bl.a. for Politikens udsendte. Gudskelov havde jeg tjekket hvor meget plads der er i den Canada air maskine som SAS flyver med til Gdansk – og det er ikke meget! Altså pakkede jeg mit udstyr om onsdag aften til en Think Tank shapeshifter rygsæk og en stofpose min kone har lavet til min 400 mm. Så var der liiiiiige plads til udstyret i bagagerummet i den forholdsvis lille flyvemaskine. Da både det danske og det makedonske håndboldlandshold var med på turen – de har altså meget grej med – så kom ikke al bagagen med. Jeg var heldig og fik min taske med ekstra udstyr og tøj, men min skrivende kollega Henrik Jacobsen og Scanpix Liselotte Sabroes bagage er først kommet her til morgen.

Mere følger…