Der er VM i kvindehåndbold i Danmark nu for tiden. Det dækker jeg noget af, så jeg har forlagt residensen til Hotel Eyde i Herning de næste 16 dage.
Politiken, Polfoto og AP skal have alle kampe der spilles i JyskeBank Boxen i byen – det bliver til omkring en 30 stykker – men selvfølgelig med vægt på det danske landshold.
Jeg dækkede en håndboldslutrunde senest i 2014 – i Herning – da der var herre EM i Danmark. Dengang synes jeg godtnok der var lidt mere lys i Boxen. Nu hedder den 1/1600 bl. 2.8 på 5000 iso. Det er liiiige til øllet, men mon ikke det går. Godt vi har Ann Grethe Nørgaard – hun er altid god for noget jubel…
Efter 3 måneders orlov og med sidste håndboldkamp i 2014, var det lidt op af bakke da turneringen startede lørdag. Mange missere, men det skyldes ikke udstyret, men derimod fotografen der vist lige skal op i omdrejninger!

Mere følger.