Mandag-tirsdag var jeg en glad deltager i PF-konferencen i Nyborg. 6 gode indlæg – 3 rene video, et med stills/video og to stills – og et gensyn med mange gode kolleger.
Min kollega Jacob Ehrbahn lavede et rigtigt fint – og underholdende – oplæg og viste billeder fra sine flygtningereportager og andre fine ting han har lavet. Hans seneste billedhjul ser du her.
https://player.vimeo.com/video/111509005Nicolai Brix viste videoer og fortalte om hvordan han bruger droner til sine produktioner.
Det var virkelig en øjenåbner og så er han rigtig dygtig.
https://youtube.com/watch?v=tskg0G9nBPo%3Ffeature%3Dplayer_detailpageJeg havde set meget frem til David Guttenfelder, jeg har set hans billeder på APs nyhedstjeneste i mange år og det var rigtigt fint at se og høre ham fortælle.
Hans hjemmeside ser du her.

Og så var der også Pieter ten Hoopen , hollandsk fotograf bosat i Sverige. Ham hørte jeg også i foråret. Han er også en rigtig god foredragsholder. Hjemmeside finder du her.
Tjek også lige denne video lavet af Evelio Coutreras, en af de to amerikanske TV-drenge der også holdt foredrag.

Så alt i alt et par gode dage i Nyborg og ja, Lars Dareberg, baren er åben til kl. 4 om morgenen i Danmark – også om mandagen!