Uge 34 startede allerede om søndagen – i uge 33 – med fodbold i Farum:
Esbjerg vinder fortjent med 2-1. Ikke det helt store rent billedmæssigt, men min sidste fodboldkamp i et stykke tid – mere om det senere…

Mandag:
Beskæftigelsesministeren på byggepladsbesøg i den nye Copenhagen Arena. Vi mangler portrætter af ham – så der er bare om at skyde…
Kæmpe kø foran nyt elektronikvarehus i Glostrup – du godeste for en kø..
Reportage fra Udlændingestyrelsen i Ryesgade. Søde børn…
Københavns Brandvæsens specialtjeneste viser hvordan man frigøre en bilist der er fastklemt. Lidt travl dag, men ok.

Tirsdag:
Først fotografering på Amalienborg af Kronprinsen – det har jeg skrevet om tidligere. Flere billedhjul til netredaktionen og derefter en tur på Christiansborg med vore to nye fotoelever, norske Cicilie og danske Melissa. De er søde og dygtige begge to.
Efter lidt rundvisning på Borgen og gode råd om det ene og det andet, er der åbent samråd med 1 1/2 minuts fotografering.

Onsdag:
Flere billedhjul og derefter et meget kedeligt pressemøde hos Lindbeck i Valby.

Torsdag:
Byder på et kært gensyn med Abdi, der er konservator på Naturhistorisk museum. Dennegang er det en læderskildpadde ham har kastet sig over og hvis du tror en lugter godt når den er død så tror du fejl…..
Videoen ser du her.

Fredag:
Sidste arbejdsdag i 3 måneder(!).
Den tilbringer jeg på Borgen, først med lidt 2. behandliger i salen. Meget mærkeligt at alle sidder forkert – men det er også første gang jeg dækker salen efter valget…
Så et hurtigt portræt af Simon Emil Ammitzbøll på Ridebane fløjen af Borgen – mellem alle flyttekasserne. Der har været 500 flytninger på Borgen siden valget og de er ikke helt færdige endnu.
Sidste opgave er et såkaldt “doorstep” pressemøde i Statsministeriet med EU venlige partiledere. Skulle nok have sendt redigerede billeder, men det blev nu fra kameraet. Nå, men det gør jeg bedre næste gang.
Og det bliver altså først 1. december. Politikens medarbejdere har 3 måneders orlov hvert 6. år og nu er det min tur. Ikke mere arbejde før 1. december, men forhåbentlig mange blogindlæg!
Mere følger…..