50 år har min kollega Grete Dahl arbejdet på Nordjyske. Det er usædvanligt at være så lang tid på en arbejdsplads, men Grete er også en ganske udsædvanlig god kollega.
Jeg husker stadigvæk da Tingbæk Kalkmine styrtede sammen. Det var i 1988 og altså i filmens – og telefotosenderens – dage. Det var en lørdag og jeg var tilfældigvis i Viborg og var ret hurtigt på stedet. – dengang arbejdede jeg på Polfoto. Grete var der selvfølgelig først og som den naturligste ting i verden inviterede hun mig til at komme ind på bladhuset på Nytorv for at fremkalde mine to ruller film. Vi ankom samtidig og Grete blev straks omringet af alle cheferne der ville se billeder straks. Det anfægtede dog ikke Grete der kiggede på mig og sagde: “Vi fremkalder lige dine film først – du har mere travlt end mig”. Se det er en god kollega!
Se hendes billeder og læs om Grete her og her.