Det går altid lidt i bølger i dette her job. Nogle gange har jeg en periode hvor alt køre på skinner og nogle gange gør det ikke. Altså ligesom en bølgedal og en bølgetop. Måske er forskellen ikke så stor for erfaring spiller selvfølgelig lidt ind, men stadigvæk…
Nå, men sidste søndag var helt klart en bølgedal. Jeg synes ikke rigtigt der kørte så godt i Brøndby, billeder blev for varme i første halvleg og for grønne i anden…..
Når det sker, så er der kun én vej frem. At skyde så mange kampe som muligt, bide tænderne sammen for blive ved og ved og ved. Denne uge ender det med jeg har skudt 4 fodboldkampe, incl. to pokalkampe, hvor den ene i Parken gik i både forlænget tid og til straffesparkskonkurrence.
På et eller andet tidspunkt kommer man så op af bølgedalen – måske i eftermiddag i Parken til det klassiske derby mellem FCK og Brøndby.

Nu ser vi – mere følger….