Efter en meget kedelig uge med næste kun caseportrætter – undtagelse en kort tur til sydhavnen og nogle meget livlige kirkegængere – ruller der en e-mail ind fra min gode kollega Claus Fisker.
Claus dækker VM i håndbold i Qatar og er så venlig lige at holde mig opdateret på stemning i det fjerne land…. 300 fotografer er akkrediterede. Betydeligt flere end normalt. Claus dækkede sidste kamp ved siden af en fotograf fra “Arabic Shipping News”.
Så bliver det ikke større som Claus skriver i sin mail!
Han beretter også om utroligt langsomme internetlinier, ikke godt når der også skal sendes video hjem til redaktionerne. At der ikke kan fåes en kold øl på pressehotellet skriver han ikke noget om, det ved jeg fra en SMS fra min faste rejsemakker Rasmus Bech.
Ikke desto mindre ville jeg meget gerne have være med, men genoptræningen af mit knæ tager lidt tid. Det er vist noget med alderen……

Denne uge sluttede iøvrigt af med de sidste 6 fotografer på “Sports Illustrated” blev fyret og nu må ud på free-lance markedet. Læs mere her.

Næste uge kan kun blive bedre….