Tilbage på arbejde efter to måneder i lænestolen. Godt at være tilbage hos kollegerne, selv om jeg stadigvæk skal være forsigtig med mit gamle knæ…

Lidt “blød” uge uden de store overskrifter – det tog Belgien og Frankrig sig af – men sådan så den ud:
Mandag: Laver et par billedhjul og så afsted til Jyllinge hvor Beredskabsstyrelsen har taget nogle nye “Watertubes” i brug og forhindret oversvømmelser. Laver lidt video som du ser her.
Tirsdag: Pressemøde med ny landsholdstræner for damelandsholdet og derefter en tur på Borgen til spørgetime med statsmininsteren. Frygteligt mørkt i salen, men jeg bruger jo Canon, så det er ikke noget problem.
Onsdag: Afsted i sne og slud mod Grimhøj moskeen i Aarhus. Mere en video- og chauffør opgave end egentlig fotoopgave, men sådan er tiderne…… Videoen ser du her.
Torsdag redigering af video – jeg så kun til fra sidelinien og så en helt enkelt opgave med hastigheden der skal ned i villakvartererne i Gladsaxe.
Når også at vælge 30 billeder ud der skal udstilles på kollega Lars Skaaning lille galleri i Faaborg – mere om det projekt senere…
Fredag udkommer Charlie Hebdo i Danmark og efter længere tids søgen finder vi et eksemplar i Amagerbro Kiosk. Fint for både AP og Polfoto skal have billeder – og nettet en video som du ser her.
Dagen byder også på en forgæves udrykning til fogedretten, et portræt og en lille demonstration.

Alt i alt en stille uge, vi er også i januar hvor der aldrig sker det store herhjemme. Jeg plejer jo også at være til håndboldslutrunde, men ikke i år. Det lyder heller ikke så spændende med en håndbold hal ude i ørkenen og et hotel uden øl!

Mere følger….