Sådan ser min computer ud – klar til Eurovisionsfinalen på Refshaleøen.
Codereplacements på 26 sange og så på værterne er klar. Det bliver hårdt arbejde, men også sjovt. Hvornår får man ellers lov til at dække noget så mærkeligt som det her?
Vi er 11 fotografer i pool A, den pool der står mellem de to hovedkameraer. Der er “tråd”, altså internetkabel og da vi i 2. semifinale fandt ud af at vende bænkene og bruge dem til computerborde, er arbejdestillingerne blevet noget bedre.
Planen er som følger:
Dækning inden TV-dækningen starter, publikum, værter på slap line, de billeder skal hurtigt hjem og ind i Politikens live dækning.
Når sangene starter skyder jeg de første 2 minutter og redigere, tekster og sender to billeder og det skulle jeg gerne være færdig med inden næste sang starter. Jeg har omkring 4 minutter til det, så det skal gå rigtig stærkt. Når alle sange er sunget og vi går over til afstemningen, skal jeg dække “green room”, altså det sted hvor kunstnerne sidder. Så finder de forhåbentlig en vinder og så skal jeg lige have sendt lidt jubelbilleder hjem og SÅ er jeg færdig med det cirkus.

Hvem der vinder?

Spaniens sang er godt synes jeg, men mon ikke det bliver den skæggede dame fra Østrig?

I morgen er det fodbold – og jeg glæder mig….

Mere følger.