Skærtorsdag havde jeg det lidt som for 30 år siden! Dengang var jeg på Helsingør Dagblad og der gik de fleste fodboldkampe i gang på samme tid! Serie 1 og 3 tror jeg det var. Altså startede jeg i Hornbæk med 20 minutters fotografering (Nikon FM med 180 mm og så Tri-X husker jeg) og kørte derefter hastigt til Tikøb og 20 minutter til kampen der, for derefter at ende i Espergærde og de sidste 20 minutter af den kamp.
Igår var det næsten samme fornemmelse: 20 minutter til Brønshøj-Vejle (nu med Canon 1DX med 400 mm og et Lexar CF kort!), der startede kl. 13 og derefter ud i bilen og til Herfølge og HB Køge – AC Horsens der startede kl. 14.30. Meget vejarbejde på Køge Bugt motorvejen, men det gik. Derefter tilbage til Gladsaxe stadion og AB-Silkeborg, den kamp startede kl. 15.00. Alt gik som det skulle, selv om jeg kørte mere i bil end jeg fotograferede. Polfoto fik 48 billeder fra deres 3 1. divisionkampe til Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad og Midtjyllands Avis og så var alle vist glade…..

Lidt vildt, men meget sjovt og lidt som i gamle dage…..

På Politiken.dk er det også som i gamle dage. Vi markerer 150 årets for slaget ved Dybbøl med “live” dækning af begivenheden, så forsiden ser sådan ud lige nu…..
God påske.