Efter nogle fridage efter marathon opgaverne ved håndbold-EM i Boxen i Herning, gik jeg direkte til en regeringsrokade på Borgen. Meget travl dag. Fik vist frosset lidt for meget på slotspladsen i venten på den nye regering, for jeg ligger nu hjemme under dynen med en eller anden form for influenza…..
Tirsdagen var ikke meget bedre, flere gruppemøder – samtidig – på Borgen og derefter spørgetime med statsministeren i salen. Ved gruppemøderne så jeg tydeligt hvad der er problemet på Borgen i øjeblikket: De mange fuldstændig hysteriske TV-folk der løber rundt på gangene. Det giver meget dårlige arbejdsforhold for alle, politikere, tv-fotografer, journalister og de enkelte still-fotografer der er tilbage. Læs mere om det her og her.
Jeg ved altså ikke hvorfor det er nødvendigt at gå SÅ tæt på de arme politikere.