Jeg har to vagter tilbage i år. Juleaftensdag (kun tilkaldevagt) og så 1. juledag. Har haft fri efter fire meget hårde dage i Boxen i Herning og EM i kortbanesvømning. Ser frem mod januar og EM i herrehåndbold og 16 dage i – rigtigt gættet – Herning og Boxen. Mangler lige at finde årets bedste billeder frem, men det når jeg nok. Indtil da, tag et kik på Reuters:
//www.youtube.com/embed/K_wXWIjTFf8?feature=player_embeddedDe er rigtig dygtige de Reuter fotografer. Det er Lars Dareberg der tipser. På hans blog har han igen (hvornår sover den mand), lavet en julekalender med 24 interviews med svenske fotografer.
Har du tid tilovers så kik også på “Journalistens” histore med undertegnede og 6 kolleger der skriver om 2013.
De krævede jeg lavede en “selfie” – så det gjorde jeg til Brønsby – FCK forleden.
Der er flere “Årets billeder” på Boston Globes “Big picture her, her og her.

God jul.