Indrømmet jeg har ikke været så flittig på bloggen de sidste par uger – men der sker ikke meget i min baghave i Brønshøj hvor jeg har holdt det meste af min sommerferie….
Men nu er det slut. Søndag starter jeg igen med en lille fodboldkamp mellem bundproppen FCK og Randers tror jeg det er. Det bliver dejligt at komme igang igen. Mandag til onsdag sidder jeg så på netredaktionen (sidder er måske så meget sagt – der skal selvfølgelig fotograferes til høre og venstre hele tiden).
Torsdag går det mod svenske Västerås og sportsfotoworkshop med Lars Dareberg og Jonas Lindquist. Jeg glæder mig til at møde dem og de andre kursister for det er altid inspirerende at møde svenske kolleger.
Har lige fået programmet og i det indgår mit favorit ord på svensk: Fika.

Under fredag står der nemlig:

15.00 Fika

Fika betyder kaffepause – gerne med et eller andet til – på svensk.

Det bliver hyggeligt.
Ovenstående billede er fra min sidste sportsfotoworkshop – for 10 år siden i Colorado Springs. Det var rigtig, rigtig godt – men der var ingen Fika…..