Lørdag morgen og der er rigtig lang tid til første kamp ved VM her i Sevilla. Altså afsted fra hotellet og ud i de små krogede gader. I går for DHF fotograf Jan “Lysmåler” Christensen og jeg fuldstændig vild på vej hjem fra træning. I dag gik min lille tur bedre. Der er flot langs floden og rigtig mange roere. Vejret er blevet meget koldere, vi er nu nede på 8-10 grader og solen er væk. Man kan ikke få det hele. 15.45 starter første kamp af tre i dagens program. Jeg laver dem allesammen, for Danmark skal jo møde dem de nærmeste dage. Danmarks kamp starter 20.15, alt for sent til papiravisen, men selvfølgelig ikke til nettet. Mere om det senere. Første video er på nettet, jeg må vist lige bruge lidt tid på at finde ud af kontrast og belysning når jeg optager. Se den her hvis du gider.

Mere følger….