Året går på hæld som det vist hedder. Her er lidt tal fra mit 2012:

Fodboldkampe: 49

Håndboldkampe: 13

Almindelige pressemøder: 25+

Statsministerens tirsdags-pressemøde: 10

Dronningens ur: 2

Afhøringer i Skattesagskommisionen: 11

EU topmøde: 1

Danmarksmesterskaber: 5

Europamesterskaber: 3

OL: 1

Antal billeder afleveret til Politiken/Polfoto: 7551

Antal billeder sendt direkte fra kameraet: Omkring 2000 (!)

Forsider med billeder sendt direkte fra kameraet: Mindst 4

Videoer til nettet: Omkring 40

Antal eksporneringer med mine to trofaste mk IV´er: Aner det ikke, men nok over 150.000.

Antal billedhjul til nettet, egne og APs billeder: Over 200

Blog indlæg: 203

Hits på min blog: 156792

659 kilometers rask løb omkring Utterslev Mose, strandpromenaden i Kolobrzeg og langs floden i Clapton som jeg ikke kan huske hvad hedder.

Årets største oplevelse var selvsagt OL i London og den største oplevelse dér var da Danmarks Mads Rasmussen og Rasmus Quist vandt guld i letvægtsdobbeltsculler. Mere sympatiske fyre skal man lede længe efter. Rigtige atleter er de.

Hvis man skal summe året op på en eller anden måde, så har det været et rigtigt hårdt år. Mange opgaver, meget rejseri og en lang, lang sommer med meget sport. Det har været rigtig sjovt selvfølgelig, men altså også ret hårdt.

Det står mere og mere klart avisbranchen står overfor stor forandringer de nærmeste år. Skal det hele over på nettet, skal avisen udkomme kun elektronisk eller stadigvæk på papir? Det er helt umuligt at spå om, men det handler om at være omstillingsparat og kunne levere hurtigt og så gerne lige skyde lidt levende billeder. Puha, det er ikke udfordringer der mangler.

Nytårsforsættet må blive jeg skal lave nogle fotoreportager med selvvalgte emner. Altså andet end de mange nyhedsreportager jeg har lavet i 2012. Hvad det bliver ved jeg ikke – nu ser vi.

Rigtig godt nytår.