Mandagen startede rigtig dårligt. Søndag aften faldt jeg lige på rø… på vej ned af trappen på Brøndby Stadion og slog mig noget så meget. Det blev ikke til ret meget søvn, men jeg kunne da komme op af sengen om morgenen.

Dagens første opgave var et meget kaotisk pressemøde/fotoprøve på deres nye film “Kvinden i buret” med Nikolai Lie Kaas i hovedrollen. De har ikke tjek på det derude i Avedøre, de kære Zentropa-folk. 23 medier havde sendt indtil flere medarbejdere så vi var alt for mange på alt for lidt plads. Lys var det heller ikke noget af, men det gik jo for det skulle det.

Netop hjemkommet til min dejlige lænestol, zappede jeg forbi TV News der fortalte om en voldsom brand i Sydhavnen (200 meter fra deres hovedkvarter). Op igen og afsted til sydhavnen. Huskede at lave video dennegang, den ser du her. Ikke det store, men det bevæger sig og så er cheferne glade…..

Nu venter Skattesagskommissionen (suk), en begravelse af et mordoffer, et foredrag og så pokalfodbold i Brøndby. Og det er bare onsdag!