Jeg arbejder i en vagtplan der går som følger: 3 uger med 48 timer (6 dage) og så en uge fri. Normalt sidder jeg på nettet mandag til fredag, men lige nu er der så meget pokalfodbold og hvad ved jeg så nogle dage bliver noget lange. I weekenden laver jeg sport. Jeg har lige afsluttet 7 dage i træk. Følg med her:

Søndag superligafodbold i Odense: OB-AGF. Er i godt selskab med Sportsagencys Lars Møller (som også kørte med fra København), Scanpix Claus Fisker og Robert Wengler fra Fynske Medier. Sidder godt for jubel i anden halvleg.

Mandag bliver travl uden de helt store billeder:

Retsmøde i terror-sag i Københavns Byret. Retten ligger meget belejligt lige ved siden af Politikens Hus.

Så har den berømte Cafe Viking på Nørrebro været udsat for hærværk. Sender hurtigt billeder ind til redaktionen og derefter….

….videre til teaterforestilling på Vesterbro….

…..så er der lige et hurtigt portræt….

…og derefter et hurtigt billede på diskotek NASA i Boltens Gård.

Tirsdag er der afhøringer i Skattesagskommissionen med BTs folk.

Derefter et hurtigt dobbeltportræt i baggården i Politikens Hus og så redigering af APs billeder fra orkanen Sandy.

Onsdag er Sandy virkelig gået i land i New York, så jeg møder tidligt og redigere flere billeder fra AP. Læserne kan godt lige at se nyhedsbilleder, så det bliver dagens næstmest læste historie på Pol.dk. Fedt.

Laver lige en hurtig opgave for lørdagsliv….og så endnu et billedhjul fra New York….

…. og ruller derefter til Lyngby der spiller pokalkamp mod AGF. Det går ikke så godt for AGF der taber og er ude af pokalturneringen.

Torsdag er der igen møde i Skattesagskommissionen – koldt og kedeligt…..og ingen ting at fotografere – ud over fotograferne…..

…og så møder borgmester Ayfer Baykal med “sutterne” i Nørrebroparken…

…og endnu en pokalfodboldkamp – dennegang på Gentofte stadion: HIK – Horsens.

Har ikke været på det stadion i mange år, og har begivenheden “solo”. Der er nemlig ingen anden fotograf til den kamp.

Fredag går det mod Roskilde og Rune Viberg som er “case” til en historie om hjerneblødning og hjernedødskriteriet. Laver også lidt video som du ser her.

Lørdag hed det en tur til grænsen (mest fordi jeg manglede billige cola´er) men også for at dække SønderjyskE-Nordsjælland. Er i godt selskab med kollega Lars Rønbøg på Haderslevstadion. Lang dag, men så fik arkivet også billeder af grænsehandel og ekstra billeder af SønderjyskE og jeg fik en forsyning billige colaér…..

Ikke den store uge, men travl med mange timer på motorvejene og på diverse stadions.

Nu holder jeg så lidt fri….