Jeg tror ikke der er nogle fotografer der dækkede OL i London synes det var “a walk in the Park” – nogle har ligefrem haft “After olympics depression”. Læs mere om det her og her.

Indrømmet jeg har været friskere de første par dage jeg var hjemme, men nu går det meget bedre. Orker du læse mere om OL, så læs her. Desværre kan jeg ikke linke til en rigtig god historie om hvordan Reuters redigerede deres billeder, for deres eller udmærkede blog har været nede et par dage.

Hvad jeg selv har fået tiden til at gå med? Tja, lidt pressemøder om finansloven og så skattekommissionen i Gladsaxe hvor jeg kommer til at bruge en del tid det næste år.

Sjovt at fotografere med vidvinkel igen…..!

Jo, og så fodbold i Odense i søndags. En af de kampe hvor jeg sad HELT forkert hele tiden. Sådan er det med sport, måske gik det galt fordi jeg havde en olympisk depression……

Men det var nu en hyggelig aften i godt kollegialt selskab….