Det er jo ikke kun i idrættens verden der er konkurrencer her i London. De to kamerafabrikanter Canon og Nikon er selvfølgelig også på plads. Det er interessant at se forskellen fra Athen, hvor mange havde den nye Canon 1D mk II (undtagen jeg der havde Nikon 1DH), Beijing hvor mange havde den nye Nikon D3 og 200-400 (undtagen jeg der havde Canon 1D mk II) og så London hvor mange så har Nikon D4 (undtagen jeg der har Canon 1D mk IV).

Meget tyder dog på Nikon har ret store problemer med deres D4. To af mine gode kolleger pendler frem og tilbage til Nikons serviceskranke med deres D4´ere og deres teler der ikke kan stille skarpt. Noget som Canon oplevede med deres 1D mk III.

Mine Canon mk IV´er har kørt og kørt og den nye 400 mm er ganske enkelt fremragende. Også med konvertere. Ovenstående er taget i modlys på rostadion med 2xkonverteren og fuld blænde. Det er en ret stor udsnitsforstørrelse. Det kan ikke stå bedre.

Så mens mine kolleger pendler med deres ustabile Nikon kameraer så ruller Canon bare derudaf og er min klare favorit til at vinde OL for kameraer……