Nu har jeg været hjemme et par dage og fået sovet ud. Det er tid at kigge tilbage på Euro 2012 med fotograf-øjne.

Det er blevet til 680 billeder på de 15 dage vi har været afsted.

Vi har fløjet ca. 7.000 km og været i luften omkring 17 timer.

Jeg er rigtig godt træt af at fotografere træning – der har været 11 på turen – det er begrænset hvor meget man kan variere billeder af tatoverede multimillionærer med kun 15. min til rådighed hver dag…..

De tre kampe har været rigtig gode oplevelser. Flotte stadions og rigtig gode arbejdsforhold, hurtigt internet på pladsen og vejret var godt under alle tre kampe.

Mine Canon 1D mk IV har virket fuldstændigt problemfrit og WFT´eren (den trådløse sender) har sendt billeder uden problemer. Jeg har brugt min 400 mm med 1.4 converter flere gange og resultatet er fremragende.

Det har været nogle gode kolleger jeg har rejst med, ikke mindst APs Michael Probst fra Frankfurt har været hyggelig at have med.

Vi fik faktisk også set lidt af Ukraine – som ovenstående religiøse optog i centrum af Lviv.

Kolobrzeg i Polen kender pressekorpset ud og ind og det har været er udenmærket bekendtskab – ikke mindste da EB Mads Vegast fandt en “italiener” ned på havnen. Så er alle “fodbold-autisterne” (journalisterne) glade. De taler KUN om fodbold… Journalisterne hedder iøvrigt på engelsk “The pencil guys” fotograferne imellem……

Så alt i alt nogle ok dage i Polen og Ukraine.