Så går det mod Polen, Ukraine og EM i fodbold. Jeg har lavet 4 OL (5 lige om lidt), 11 håndboldslutrunder men kun 1 fodboldslutrunde. Det var EM i England i 1996. Så det er ikke noget jeg gør meget i…..

De sidste par dage har været ret travle på jobbet, så det har været lige ved jeg blev stresset og ikke rigtigt har kunnet overskue hvad jeg skulle pakke. Turen er jo lidt et logistisk problem med træningslejr i Polen og kampe i Ukraine. Første kamp Danmark spiller mod Holland spilles i Kharkiv 1.800 km væk fra træningslejren! De danske sportsjournalister flyver sammen i en Dash 8 med meget begrænset bagageplads og hvordan får man så de ting med man skal bruge?

Pakningslisten til kampene ser sådan ud:

I Think Tank rullekuffert:

2xCanon 1DmkIV

16-35/2.8

70-200/2.8

400/2.8

1,4 converter

Flash

Regnovertræk til objektiverne

Ekstra batteriet til kameraerne

1-bens stativ

I Thinktank Urban Disguise 50:

MacBook Pro og oplader

Solskygge og regnslag til Mac

2×10 meter Ethernetkabel

Kortlæsere og flere ethernetkabler

3G sendedims (som forhåbentlig ikke skal bruges)

Regntøj

samt tøj og toiletsager til én overnatning.

Det kan ikke gøres mindre, men mon ikke det går.

I øvrigt har jeg følgende med:

Ekstra MacBook Pro med oplader

Oplader til Canon 1Dmk IV batterierne

1 Canon 1D mk IIN med batterier og oplader (reservekamera)

28/1.8 og 135/2.0 (reserveobjektiver)

Ipad med lader med masser af film og bøger

Ipod med oplader og højtaler

Gaffatape

Løbetøj og sko (meget vigtigt)

Tøj til alt fra de omkring 16 grader der pt er i Kolobrzeg og de 28 grader der er i Kharkiv.

Alt det her stabler jeg i morgen søndag ind i min lille C3 og ruller så til Køge hvor problemerne virkelig starter. Der stiger nemlig redaktørerne Olsen og Hansen med samt al deres bagage på. Hvordan vi kan have det hele vides ikke i skrivende stund, men klik ind her af og til, så skal jeg nok holde dig opdateret….

Mere følger.