…hedder det i et gammel ordsprog for pressefotografer. I dag kom jeg tidligt til pressemøde i Statsministeriet (men gik dog ikke sent). Det blev der et lille billedhjul ud af. Du ser det her. Det er så frygteligt svært at varierer billederne fra de pressemøder, men jeg forsøger. Ikke det store, men det er jo en vigtig historie, så eh….

Ellers har der været et par fodboldkampe i weekenden, det strammer jo til i superligaen. Billedhjul fra FCK-OB her. OB skulle have vundet synes jeg, men bolden er jo rund….

Jeg tror jeg mangler 3 superligakampe, en pokalfinale og så to landskampe før EM i Polen og Ukraine starter. Det bliver nok til en frygtelig masse træning, 3 kampe og så hjem….

Det bliver i det hele taget en sommer på rejsende fod, for derefter kommer der lidt sommerferie som husets overkommando (min kone) synes skal gå til Kroatien – i bil.

Lige derefter går turen til OL i London i lidt over 3 uger. Jeg er hjemme midt i august.

Ok, jeg er faktisk lidt stresset over alt det rejseri, men det skal nu nok blive sjovt.