De sidste 6 dage har budt på både gode ting og mindre gode ting:

Søndagens to fodboldkampe, en rimelig god i Lyngby og en kedelig i Parken. Flot lys i Lyngby, men pølserne var brændt på…..

Mandag havde jeg besøg af en praktikant fra en højskole i det mørke jylland – Kirstine Toft. Det var rigtigt hyggeligt og hun skal nok blive til noget. Dagens anden positive oplevelse var medaljeoverrækkelsen på Kastellet. Det var mennesker der havde det rigtigt skidt, men de stod der og det var ret bevægende. Billedhjul her.

Tirsdag var det 1. maj og jeg startede i Ballerup med Villy Søvndals første 1. maj-tale. Villy er totalt nede på jorden og det var hans tale desværre også….

Fælledparken var der ingen andre fotografer der ville ud til, så jeg satte kursen og løb ind i ugens værste oplevelse. Ikke fulde folk, parkeringsproblemer, eller udstyr der ikke fungerede. Næ, det var såmænd LO-Storkøbenhavn der ikke ville have still-fotografer ind bag scenen! Det var et “arbejdsområde” som de sagde. Nu har jeg dækket 1. maj siden 1984 og vi har altid fået adgang, men nej sagde fagbevægelsen! Så blev jeg sgu sur og ringede til LOs presseafdeling, sagde jeg ville klage og så kom vi ind. Men jeg er stadigvæk sur – lidt. Bag scenen fik jeg det vigtige billede af Helle Thorning-Schmidt og LO-formand Harald Børsting der jo skal til trepartsforhandlinger lige om lidt.

Skal vi endelig sige lidt positivt om 1. maj i Fælledparken, så er det statsministeren i cowboybukser der tog sig rigtigt nydeligt ud der på scenen…..

Billedhjul her og oprydning dagen efter her.

Bedste oplevelse denne uge var helt klart fodboldkampen mellem FC Nordsjælland og FCK i Farum Park i onsdags. Det var en forrygende flot aften, fuldt stadion og når man så sidder der i selskab med gode kolleger og tager billeder af en kamp hvor nummer 2 møder nummer 1, så bliver det ikke bedre….. Billedhjul her.