Hvert år et par dage inden Tivoli åbner afholdes traditionen tro årets “belysningsfest” for de pressefolk der skriver – og fotograferer – om Tivoli. Da Tivoli åbner torsdag var vi nogle få heldige og udvalgte der var til fest i den gamle have i går. Middagen var hos selveste Bdr. Price, ny restaurant i haven. De to brødre var skam mødt op og serverede skam også. Her James Price med Morten Langkilde til venstre og Vagn Hansen til højre.

Jeg havnede ved et bord med min tidligere kollegerne fra Politiken: Lars Hansen (aktiv pensionist), Kim Agersten (freelance), Morten Langkilde (ligeledes aktiv pensionist) og så nestoren Billed Bladets Vagn Hansen. Jeg var med mine 51 år yngst ved bordet og Vagn den ældste med sine 98 år! Det var rigtigt hyggeligt, maden var fantastisk og så gik det fint til den traditionelle bimse- og bamse skydningen efter middagen.

Her er free lance´en Claus Poulsen i gang med skydningen – Claus fik 19 ud af 20 og jeg fik – meget beskedent – 20 ud af 20.

Alt i alt en meget hyggelig aften i gode kollegers selskab. Hvorfor I skulle høre om det?

Det skal vel ikke handle om foto hele tiden – vel?