…var ikke den bedste for undertegnede og heller ikke for landets statsminister. Vi tager det fra begyndelsen:

Mandag:

Starter med lidt billedhjul og så afsted til en genbrugsstation for lidt reportage.

Derefter pressemøde med de tre X-factor dommere i DR-byen. De sad ikke engang tæt på hinanden, hvorfor indkalder man så til et pressemøde……(!)

Tirsdag:

Hele dagen stod i betalingsringens navn. Altså afsted til statsministeriet og 2 1/2 times ventetid i kulden kom nogle MEGET smilende politikere til ministermøde. Når de smiler ved man godt der er ugler i mosen….

Eftersom det jo var tirsdag, holdt statsministeren sit ugentlige pressemøde. Det er meget kedeligt, men vigtigt, for alle medier (undtagen Politikens papiravis) brugte billeder fra pressemødet. Det var en lidt groggy statsminister, der dog til sidst måtte trække på smilebåndet, da hun for 3. gang kaldte journalisten Dan Bjerre for “Keld” – muligvis fordi Dan ligner Keld fra Olsen-Banden…….

Onsdag:

Mere betalingsring og mere Christiansborg og Finansministeriet. Travl dag, sender og redigere hele tiden….. Har fornøjelsen af Scanpix Keld Navntofts selskab hele dagen. Rigtig god kollega jeg har arbejdet sammen med i mange år. Rent fotografisk ikke det store. Der er for mange journalister og TV-folk til det rigtigt gode reportagebillede. Nå, men det er jo altså bare et job – måske bliver det bedre i næste uge…. Nævnte jeg alt det blandingslys der er på Borgen lige nu. Rædselsfulgt og svært at få noget ordentligt ud at.

Torsdag:

Ikke mere Christiansborg, men derimod en lille rundspørge om akademikere i job de er overkvalificerede til…. Nogle journalister rigtig dårlige til det, men Rasmus jeg havde med torsdag morgen var rigtig god. Kedelige billeder, men artiklen blev læst, så tja….

Så er der omfattende signalfejl på S-togs nettet og jeg må lige en tur på Vesterport station…..

Dagen ender med en lille opgave for Polfoto på Rådhuspladsen og et eller andet landsbrugsfremstød.

Inden da, har jeg brugt lidt tid med tekniosk support til Per Folkver og hans computer.

Fredag:

Laver hurtigt et par billedhjul og derefter hurtig udrykning til Østre Landsret og en banderelateret retssag. Masser på politi på stedet. Bruger min 70-200 med konventer og sender hurtigt et par billeder fra kameraet.

Derefter afgang til Malmø og en træningskamp mellem OB og Malmø FF. Møder Nils Jakobsson fra Bildbureauen – hans blog er iøvrigt altid et klik værd. Træningskamp er det vist for både OB og undertegnede – men det går.

Det var så den uge. Ikke den sjoveste, men nu kommer foråret nok snart…. Og så er den iøvrigt ikke slut endnu. I morgen venter AG København – THW Kiel i Brøndby Hallen. Håndbold – dejligt!