Det er ikke hver dag man kommer til 100 års fødselsdag, men sådan en var jeg til i går. Pressefotografforbundet blev stiftet i 1912 og derfor kunne jeg og 150 gode kolleger (de fleste i slips og jakke eller smoking!) samt diverse påhæng fejre begivenheden i Vega fredag aften. Dejlig mad, godt Big Band og masser af koldt øl. Det var rigtig hyggeligt, selvom jeg gerne ville have haft flere kolleger fra provinsen med. Men hyggeligt altså. Der er også kommet en bog om forbundet. Den er ok, meget tekst synes jeg, men flot. Du kan købe den her.

Eller har de sidste par uger været i feriens tegn, men mandag starter hverdagen så igen og dermed også planlægningen til sommerens EM i fodbold i Polen og Ukraine og OL i London. Puha, det bliver en del dage afsted hjemmefra, men mon ikke det går…..

Billedet ovenover viser det lillePF emblem vi fik overrakt til festen i Vega i fredags. Det store hentede jeg i Journalisternes Hus på Gl. Strand 1. februar 1980. Det var nemlig den dag jeg havde overstået min prøvetid, var blevet medlem af Dansk Journalistforbund, fik pressekort og så PF emblemet. Det var dengang man kunne komme til landskamp bare ved at vise sit PF emblem i Idrætsparken. Hm. Nå, men jeg husker jeg var sk… stolt da jeg gik ned af strøget med mit nye PF emblem. I dag kan man ingenting uden at være akkrediteret i forvejen, men der var engang….