Søndag spiller Danmark finale mod Serbien her i Beograd. Det er med andre ord dagen før dagen. Pressemødet med spillerne foregik i arenaen og efter en pause var der lidt træning. Det var dog kun ganske få spillere der dukkede op, så der blev tid til lidt drilleri mellem landstræner Ulrik Wilbek og Ekstra Bladets Lars Poulsen. “Hvorfor har du aldrig fotovest på?” ville landstræneren vide. Det endte med Lars lovede at tage sin 25 år gamle fotovest på næste gang Danmarks spiller på hjemmebane. Hvornår det så bliver. Bemærk iøvrigt Jyllands Postens altid muntre Lars Krabbe – i fotovest!

Finalen bliver hårdt arbejde – ikke mindst fordi arrangørerne ikke ser ud til at have helt tjek på fotografernes pladser. Nu er der ikke andet at gøre end at håbe det går godt – og Danmark selvfølgelig vinder…..