Lørdag og regeringsjubilæum. Dronningen og prinsegemalen i karet gennem strøget. Skal man gøre det, skal man gøre det ordentligt. Altså afsted med 1 mk IV med en 400 mm, en mk IV med en 70-200 og 1 5D med en 16-35 – og så en stige. Sætter farvebalancen til 6000 celvin (skyen). Det er ok med garderhusarerne på 400 mm, men der er lidt varmere lys til 70-200 mm´eren så de bliver lidt varmere. Det er dem jeg sender direkte fra kameraer så det er lidt ærgeligt. Nå, men når ellers at skyde med alle tre kameraer på den korte tid kareten ruller forbi. Min gamle 5D´er virker stadigvæk fint….

Hurtigt videre til Rådhuspladsen og vinkning fra Rådhusets balkon. Møder min gode kollega Niels Meilvang fra BT. Hyggeligt så er der lige tid til en snak inden det gik løs igen…

Så mangler bare endnu en balkonscene – søndag middag på Amalienborg.