…sådan starter næsten alle gode historier.

Min søndag startede dog først – i dagslys – med håndbold i Brøndby Hallen. Mindst et halvt år siden sidste håndboldkamp, men det gik ok. Man kan vel også sige jeg har en del rutine i netop den sport. Billedhjul fra kampen her.

Men det blæste jo en del da jeg gik ud til bilen, så jeg ringede til jourhavende på nettet. Ikke det store i væltede træer, men der var dog et enkelt træ der havde ødelagt køreledningerne ved Birkerød og alle passagererne sad fast i toget. Afsted til Birkerød!

Skulle egentlig have siddet foran pejsen og spist middag med fruen, men når det stormer, så stormer det og så bliver jeg nødt til at passe mit job.

Det kan åbenbart være meget, meget mørkt på de kanter, men efter længere tid søgen fandt både jeg, politiet, brandvæsenet, ambulancefolkene og DSBs udsendte medarbejdere stedet. Strømmem blev “jordet” som det hedder og så kunne passagererne gå i sikkerhed. Ikke de store billeder, men de bedste vi havde til stormreportagerne på nettet og så var alle glade…. Billedhjul her.