..er ikke slut endnu. I morgen søndag venter to fodboldkampe og indtil da skal jeg have det store overblik over mit kursus på fredag. Puha, godt det er nogle gode kolleger der deltager – så kan det ikke gå helt galt…

Ellers har ugen budt på lidt at hvert.

Mandag hed det Nyborg og mine gode kolleger på Fynske Medier. Her skulle jeg fortælle om min arbejdsdag og arbejdsmetoder for min fynske kolleger. De er rigtig søde og jeg håber de fik et eller andet med hjem.

Tirsdag virkede IC4 togene ikke og Helle T holdt pressemøde.

Onsdag røg det sidste skilt med Amagerbanken ned, der var retsmøde i en rockersag i Glostrup, der var en lille ting om vej-vrede (det er svært lige at ramme det på Nørreport station en råkold eftermiddag) og så en klassiker: Dronningens Ur. Det billedhjul ser du her.

Torsdag var lidt stille, så efter en tur i kødbyen og en historie om ammoniak, videre til Hovedbanegården og en masse glade børnehavebørn der mødte selveste Rasmus Klump. ikke de store billeder, men børnene havde det altså rigtig sjovt.

Fredag var der seminar med nettets folk i Birkerød – så nu tager jeg lige en lille pause….

God weekend