Ok, der er god tid. Men 13 januar tager redaktør Bech og undertegnede afsted til Beograd og håndbold EM. Fly og hotel er bestilt og nu har jeg også klikket mig igennem alle akkrediteringssiderne. Så er det klaret. Beograd i januar. Hm. Har været der flere gange, men aldrig om vinteren. Nå, men vi skal jo være i håndboldhallen det meste af tiden. Billedet er fra VM i tyskland i 2007, der var vi i 4 byer på 14 dage og kørte over 4000 km. I Serbien skal vi kun være i Beograd.

Når jeg lige kom til at tænke det med håndbold, er det fordi jeg på mandag skal holde et foredrag for fotograferne på Fyns Stifttidende og Fyns Amtsavis. Om hvad fremtidens pressefotograf skal kunne. Et godt eksempel er håndboldturene hvor jeg både laver almindelig dækning til avis og net, samt soundslides og video. Så det tager jeg nogle eksempler med på til det fynske.

Ellers går tiden lige pt. med at holde fri, pleje min dårlige ryg (hvor en nerve sidder lidt i klemme) og så forberede mit Updatekursus i hvordan man sender billeder hurtigt hjem til redaktionen.

Og så roder jeg også med min blog, som du måske har bemærket er der skiftet billede øverst….