Så er det i morgen torsdag – valget. Mit 9. Var det sjovere i “gamle dage”? Måske, der var i alt fald ikke så mange TV-kameraer som nu. Eller almindelige mennesker med mobiltelefoner der tager billeder. Som f.eks. på Amagertorv onsdag middag hvor Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal “delte valgmateriale ud” som det hed i pressemeddelelsen. Billedhjul her. Det kom de nu ikke til at gøre særligt meget, for der skulle hele tiden gives interview til de mange danske og udenlandske TV-stationer. Jeg er TRÆT af TV!

På valgaftenen skal jeg dække Socialdemokraterne der holde valgfest på Vega. Fint nok, men der kommer det til at gå hårdt for sig tror jeg. Mange fotografer og mange TV-hold.

Som om dette ikke skulle være nok til en arbejdsdag, starter opbygningen af tribunerne til cykel-VM i morgen og det er ikke muligt for fotograferne at bruge vores sædvanlige parkeringspladser i Politikens Hus. Så efter en lille tur til Græsted og Hellerup for at fotografere Lars Løkke og Pia Kjærsgaard må jeg en tur hjem for at hente min citybike…..

9. valg – men det første på cykel!