…hvorfor er jeg så træt her til morgen? Hm, fredagen startede kl.

07.15 På netredaktionen. Laver et hurtigt billedhjul om orkanen Irene er truer den amerikanske østkyst. Ser på TV2 News der er møde i statsministeriet. Afsted – til fods – mod Slotsholmen.

07.55 Fremme i Prins Jørgens gård, hvor en af flere indgang til statsministeriet findes. Statsministerens bil holder der ikke, men flere venstre ministre dukker op. Sætter mig på trappen til ministeriet og sender billeder. Da jeg ringer til nettet og siger jeg har sendt, klukker jourhavende: “Det har jeg set”. Det viser sig TV2 News har lavet et billede af trappen som “Direkte fra Christiansborg”, med mig som pauseklovn i venstre hjørne!

08.30 Drikker kaffe med Jesper og Marie fra nettets Christiansborg redaktion. Bliver enige om vi skal finde Kristian Thulesen Dahl der er en central person i boligforhandlingerne.

09.18 Indkalder Lars Løkke Rasmussen til doorstep pressemøde på Marienborg kl. 11. OK, så ved vi hvad vi skal lave resten af dagen…. Hurtigt tilbage til redaktionen på Rådhuspladsen og afsted med politisk redaktør Mette Østergaard.

09.50 Fremme Marienborg, men vi bliver først lukket ind kl.

10.15 TV-vogne, Taxaer og fotografbiler spyttter kameraer, kabler, mikrofoner og meget stressede journaliser ud.

11.00 En alvorlig statsminister taler i 12-13 minutter – udskriver valget og går tilbage til Marienborg. Jeg sender 5-6 billeder trådløst undervejs og redigere 8 billeder på computeren, inden det går op for os, Socialdemokraterne holder pressemøde om 30 minutter! Afsted, afsted tilbage til byen.

12.00 Pressemøde med Helle Thorning-Schmidt i gruppeværelset på Borgen, hvor gangene nu er fyldt med journalister, politikere og alle mulige andre. Sender igen 5-6 billeder ind trådløst.

13.00 Gruppemøde hos Dansk Folkeparti. Når lige at redigere lidt billeder på gangen på 2. sal inden mødet starter.

13.45 Sender fra vandrehallen og når lige at skyde et par billeder af Sass og Samuelsen der taler med TV2. Hurtigt afsted til Rådhuspladsen, for kl.

14.30 Holder de Radikale pressemøde i Dansk Designcenter lige om hjørnet fra bladet.

14.50 Tilbage på redaktionen, møde med fotochef Borberg om næste uge, hvor jeg skal være souschef, når jeg ikke lige laver billeder….

15.10 Redigere billeder og når endelig at kigge alle filer igennem. Laver billedhjul til nettet og planlægger lørdagen.

18.15 Afsted til første Tv-duel mellem Løkke og Thorning. Er først i Sydhavnen, men duellen er på Refshalevej. Når frem ca. 30 sekunder før Thorning og Løkke for første gang den dag hilser på hinanden. Puha. Sender billeder fra et telt på parkeringspladsen.

19.15 Partilederrunde på God aften Danmarks studier i Strandgade på Christianshavn. Fyldt op med rigtig, rigtig mange top-stressede TV folk med Walkie-Talkier.

Dårligt lys – men måske er jeg også ved at være lidt træt.

21.05 Sender billeder fra bilen på parkeringspladsen ved studiet. Ikke det store, men nu har de fået det.

21.45 Må lige tanke på vej hjem, skal til Frederiksund lørdag formiddag og fotografere – tja – statsministeren.