Jeg dækker ikke ret mange kongelige opgaver. Men onsdag fik Prins Henrik prisen som “Årets Europæer” og det på selveste Flådens skib nr. 1, Kongeskibet Dannebro. “Skide god reportage vi kan lave der”, mente den altid veloplagte netchef. Altså afsted, afsted, med søde praktikant Sæhl og undertegnede. Dejligt vejr på Toldboden og praktikanten synes vist der var sjovt at blive sejlet ud til skibet i Chalup.

Så står man så der på agerdækket af et rigtigt flot skib og så vælger kongehusets pressetjeneste måske ikke den sjoveste baggrund. Pyt, Dronningen og Prinsen var godt humør og det gav nogle billeder vi måske ikke ser hver dag. Der er intet i Politiken – altså papiret i dag – men nettet brugte lidt her og her, og mon ikke der er et par ugeblade der køber lidt fra Polfoto.

I skal heller ikke snydes for Freelance fotograf Claus Poulsens sidste nye opfindelse der sætter ham i stand til at tage stillbilleder (med Canon 1D mk IV underst) og video (Canon G12 øverst) samtidig. Hvad ham gør når han tager højdebilleder melder historien intet om.